Recept

Nakládaná Mozzarella Santa Lucia

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 48466
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 polévková lžíce Bazalka
2 stroužek Česnek
1 ks Cibule červená
4 ks Feferony sterilované
350 g Mozzarella
5 polévková lžíce Ocet ze šampaňského - Balsamic
1 kávová lžička Olej chilli
1,2 dl Olej olivový
100 g Olivy černé
50 g Olivy zelené
4 ks Papriky beraní rohy
8 ks Pečivo pšeničné jemné máslové
0,5 kávová lžička Pepř červený celý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 ks Šalotka
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 317 kcal
Kilojoule 1 324kJ
5% Sacharidy 17 g
32% Tuky 24 g
107% Sodík 2 g
18% Bílkoviny 10 g

Nakládaná Mozzarella Santa Lucia postup přípravy receptu:

1

Malé kuličky Mozzarelly necháme okapat. Očistíme šalotku s červenou cibulí a nakrájíme je na tenká kolečka. Očištěný česnek drobně posekáme. Černé a zelené olivy bez pecek necháme okapat. Nakládaným feferonkám a beraním rohům odkrojíme stonky. Bazalku a petrželku omyjeme, vodu setřepeme, lístky otrháme a drobně pokrájíme.

2

Pokrájené bylinky dáme do mísy a promícháme s cibulí, česnekem, feferonkami, beraními rohy, olivami, červeným pepřem, a s olivovým a chilli olejem, balzamicovým octem a solí. Mozzarellu necháme ve směsi marinovat 1 hodinu. Podáváme s pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept