Jednoduchý recept

Fazolový salát s olivami

  • Bulharsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (55%)
ID receptu: 48471
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

6 ks Cibule lahůdková
250 g Fazole bílé sterilované
0,5 polévková lžíce Libeček
14 ks Olivy černé
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 ks Salát římský
Dresing
4 plátek Chléb Knaeckebrot
0,5 kávová lžička Cukr krupice
1 kávová lžička Ocet vinný
1,5 dl Olej olivový
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
3 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

48% Kalorie 940 kcal
Kilojoule 3 934kJ
13% Sacharidy 47 g
113% Tuky 85 g
228% Sodík 5 g
17% Bílkoviny 10 g

Fazolový salát s olivami postup přípravy receptu:

1

Omyjeme římský salát, listy potrháme a dáme do mísy. Očištěnou lahůdkovou cibulku omyjeme a pokrájíme zešikma na kroužky. Petrželku a libeček omyjeme, drobně pokrájíme a dáme do mísy. Bílé fazole z konzervy scedíme, nálev zachytíme. Fazole dáme do mísy k salátu. Přidáme černé olivy bez pecek.

2

Připravíme dresing: v misce smícháme 5 lžic nálevu z fazolí se solí, cukrem, pepřem, olivovým olejem a octem. Dresing promícháme, vlijeme do salátu a důkladně promícháme.

3

Podáváme s celozrnným chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept