Zdravý recept

Kompot z hroznového vína v medovém nálevu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 48493

Ingredience

3 kg Hroznové víno
5 ks Hřebíček
1,5 kg Med včelí
5 dl Ocet kvasný lihový
1 kávová lžička Skořice mletá

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 677 kcal
Kilojoule 2 831kJ
50% Sacharidy 178 g
1% Tuky 1 g
1% Sodík 13 mg
5% Bílkoviny 3 g

Kompot z hroznového vína v medovém nálevu postup přípravy receptu:

1

Zralé hrozno důkladně omyjeme, otrháme bobule, odstraníme stopky a rozdělíme do sklenic. Med rozmícháme s octem, přidáme skořici, hřebíček a povaříme. Mezitím sbíráme pěnu, která se vytvoří na povrchu. Hroznové víno přelijeme horkým nálevem.

2

Sklenice ihned zavíčkujeme a necháme vychladnout zabalené v dece.

Poznámka

Uložíme na studeném a temném místě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept