Jednoduchý recept

Vařené fazolky s řapíkatým celerem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (91%)
ID receptu: 48544

Ingredience

1 polévková lžíce Balsamico ocet
250 g Celer řapíkatý
250 g Fazolové lusky zelené
100 g Mozzarella
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Rajčata
1 špetka Sůl
1 l Voda pitná
1 dl Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 308 kcal
Kilojoule 1 289kJ
6% Sacharidy 20 g
26% Tuky 19 g
40% Sodík 794 mg
28% Bílkoviny 16 g

Vařené fazolky s řapíkatým celerem postup přípravy receptu:

1

Fazolky omyjeme a v hrnci s osolenou vařící vodou 20 minut vaříme.

2

Uvařené fazolky scedíme a necháme v sítu okapat. Řapíkatý celer očistíme, omyjeme a příčně nakrájíme na plátky. Mozzarellu nakrájíme na kousky.

3

Ve větší pánvi rozehřejeme olej, za stálého mícháni na něm krátce smažíme nakrájený celer, pak přidáme fazolky, přilijeme zeleninový vývar a vše promícháme. Vývar přivedeme do varu a vaříme 5 minut. Uvařenou zeleninu pak dochutíme octem, pepřem a solí, přisypeme nakrájenou mozzarellu, promícháme, rozdělíme na servírovací talíře, ozdobíme na polovinu rozkrojenými cherry rajčaty a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept