Jednoduchý recept

Povidla z čerstvých hrušek

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 48582

Ingredience

400 g Cukr krystal
2 kg Hrušky

Nutriční hodnoty jedné porce

2% Kalorie 48 kcal
Kilojoule 200kJ
3% Sacharidy 12 g
0% Tuky 0 g
0% Sodík 0 mg
0% Bílkoviny 0 g

Povidla z čerstvých hrušek postup přípravy receptu:

1

Hrušky oloupeme, odstraníme z nich jadřince, poté je nakrájíme, opláchneme studenou vodou a rozemeleme na masovém mlýnku. Přemístíme do kastrolu a za stálého míchání vaříme do zhoustnutí. Poté přisypeme cukr a opět povaříme.

2

Hotová povidla rozdělíme do sklenic, naskládáme do pekáče, vložíme do vyhřáté trouby a zasušíme. Po vychladnutí zavíčkujeme a uložíme na temném a suchém místě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept