Párek s lečem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 0 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Párek s lečem
Celkový čas: | 0 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 0 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | jelito |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (16%) |
ID receptu: | 4861 |
Ingredience
15 g | Cibule |
15 g | Kečup |
25 g | Lečo sterilované |
10 g | Paprikové lusky čerstvé |
3 ks | Párky jemné |
1 špetka | Pepř černý mletý |
7 g | Sádlo škvařené |
1 špetka | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 4g |
---|---|
Cholesterol | 6,8mg |
Draslík | 105,7mg |
Vláknina | 669,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 10,4mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 3,5mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Paprikové lusky čerstvé, Sádlo škvařené, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Kečup, Lečo sterilované, Párky jemné, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Párek s lečem postup přípravy receptu:
1 | Cibuli pokrájíme nadrobno a zpěníme na sádle. |
2 | Přidáme na kolečka pokrájené párky, osmahneme, vlijeme lečo, kečup, pokrájenou kapii, sůl a pepř. |
3 | Promícháme a dusíme tak dlouho až se část tekutiny vypaří. Podáváme s bramborem nebo chlebem. |