Jednoduchý recept

Polévka z kedlubny s uzenou rybou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (28%)
ID receptu: 48610
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

1 ks Cibule
1 ks Kedlubna
250 g Losos uzený
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel kudrnka
1 špetka Sůl
1 l Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 337 kcal
Kilojoule 1 411kJ
7% Sacharidy 24 g
23% Tuky 17 g
65% Sodík 1 g
39% Bílkoviny 22 g

Polévka z kedlubny s uzenou rybou postup přípravy receptu:

1

Kedlubnu oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. Cibuli oloupeme a nskrájíme najemno.

2

V hrnci rozehřejeme máslo, krátce na něm osmažíme nakrájenou cibuli a kedlubnu, přilijeme zeleninový vývar a 15 minut pod pokličkou vaříme.

3

Petrželku omyjeme, necháme okapat a nasekáme najemno.

4

Uzenou rybu nakrájíme na nmalé kousky.

5

Uvařenou polévku opepříme a osolíme, nalijeme do servírovacích talířů nebo misek, přidáme do ní kousky ryby a posypeme nasekanou petrželkou.

Poznámka

Můžeme použí různé druhy uzených ryb. Petrželku můžeme nahradit pažitkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept