Vinné klobásy pečené - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 25 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Vinné klobásy pečené
Celkový čas: | 25 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 15 minut |
Autor: | jelito |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (16%) |
ID receptu: | 4862 |
Ingredience
60 dkg | Klobása vinná |
2 polévková lžíce | Mouka pšeničná hladká T 650 |
100 g | Sádlo škvařené |
Nutriční hodnoty jedné porce
36% Kalorie 704 kcal
Kilojoule 2 944kJ
2% Sacharidy 8 g
84% Tuky 63 g
0% Sodík 7 mg
46% Bílkoviny 26 g
Uhlovodany | 0,0mg |
---|---|
Cholesterol | 24,3mg |
Draslík | 3,8mg |
Vláknina | 63,0mg |
Vitamín A | 9,3mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 3,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Sádlo škvařené mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Klobása vinná, Mouka pšeničná hladká T 650 mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Vinné klobásy pečené postup přípravy receptu:
1 | Vinné klobásy stočíme do závitku a sepneme špejlí, obalíme v mouce a zvolna opékáme na sádle po obou stranách dozlatova. |
Poznámka
Před dokončením můžeme klobásy podlít vývarem a podusit. Podáváme s chlebem a kyselou okurkou.