Jednoduchý recept

Salát z ředviček

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (12%)
ID receptu: 48620
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

250 g Ředkvička
50 g Řeřicha
2 ks Vejce slepičí
Na dresink
1 kávová lžička Citronová šťáva
1 kávová lžička Cukr krupice
1 polévková lžíce Majonéza
1 špetka Sůl
2 polévková lžíce Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 78 kcal
Kilojoule 325kJ
1% Sacharidy 4 g
8% Tuky 6 g
6% Sodík 122 mg
6% Bílkoviny 4 g

Salát z ředviček postup přípravy receptu:

1

Připravíme dresink. Do misky vložíme lžíci majonézy a 2 lžíce zakysané smetany. Promícháme, přidáme cukr, sůl a podle potřeby také citronovou šťávu.

2

Omyjeme ředkvičky, nakrájíme je na tenké plátky a promícháme s dresinkem.

3

Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme a oloupeme. Rozkrájíme je na osminky a podáváme společně s ředkvičkovým salátem. Nakonec salát posypeme nadrobno nasekanou řeřichou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept