Jednoduchý recept

Smažené vinné klobásy naložené v pivu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 4863

Ingredience

40 dkg Klobása vinná
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
100 ml Olej rostlinný
3 dl Pivo světlé 10% 3,9% obj.
3 polévková lžíce Strouhanka
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 626 kcal
Kilojoule 2 621kJ
3% Sacharidy 12 g
72% Tuky 54 g
7% Sodík 146 mg
39% Bílkoviny 22 g

Smažené vinné klobásy naložené v pivu postup přípravy receptu:

1

Klobásy nakrájíme na díly a stočíme do závitků, sepneme špejlí. Zalijeme pivem a necháme min. 4 hod v chladu.

2

Obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance.

3

Smažíme zvolna v rozehřátém oleji po obou stranách dozlatova.

Poznámka

Podáváme s chlebem nebo vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept