Jednoduchý recept

Klobásy zapečené v zelí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 4864

Ingredience

1 ks Cibule
40 g Klobása Dunajská
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
2 dl Smetana 33% (šlehačka)
3 polévková lžíce Sádlo škvařené
60 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 303 kcal
Kilojoule 1 267kJ
1% Sacharidy 5 g
40% Tuky 30 g
0% Sodík 5 mg
7% Bílkoviny 4 g

Klobásy zapečené v zelí postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme na drobno a zpěníme na sádle, zaprášíme lžičkou sladké mleté papriky, přidáme pokrájené kysané zelí i s nálevem a

2

krátce podusíme.

3

Na dno zapékací nádoby dáme polovinu zelí, na něj na kolečka nakrájené domácí klobásy a přikryjeme zbytkem zelí.

4

Vše zalijeme rozšlehanou smetanou.

5

Dáme do předehřáté trouby a 20 minut zapékáme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept