Jednoduchý recept

Rychlá rybí polévka se zeleninou

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (100%)
ID receptu: 48642
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

1 ks Celer řapíkatý
1 kávová lžička Citronová šťáva
1 hrst Kopr čerstvý
2 ks Mrkev kořen
1 hrst Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel kořen
1 hrst Petržel kudrnka
1 špetka Sůl
300 g Treska aljašská
1,5 l Voda pitná
100 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 161 kcal
Kilojoule 672kJ
3% Sacharidy 10 g
238% Tuky 178 g
9% Sodík 176 mg
29% Bílkoviny 16 g

Rychlá rybí polévka se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Petrželku, pažitku a kopr omyjeme a okapané nasekáme najemno.

2

Rybí maso nakrájíme na kousky, pokapeme je citronovou šťávou, opepříme a osolíme. Petržel, mrkev a celer oloupeme, omyjeme a nakrájíme na malé kousky.

3

V hrnci přivedeme k varu vodu, vložíme do ní nakrájenou zeleninu, přidáme sůl, pepř a 10 minut vaříme. Potom přidáme kousky ryby, po 5 minutách přisypeme nakrájenou petrželku a pažitku a necháme dalších 5 minut vařit.

4

Do polévky vmícháme smetanu, dochutíme ji citronovu šťávou, pepřem a solí a už jen krátce povaříme.

5

Polévku nalijeme do servírovacích talířů, posypeme nakrájeným koprem a podáváme s pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept