Jednoduchý recept

Jablečná povidla dochucená octem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 48648

Ingredience

1 kg Cukr krystal
2 kg Jablka
1 dl Ocet kvasný lihový

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 494 kcal
Kilojoule 2 065kJ
35% Sacharidy 128 g
0% Tuky 0 g
0% Sodík 3 mg
1% Bílkoviny 1 g

Jablečná povidla dochucená octem postup přípravy receptu:

1

Jablka omyjeme, oloupeme, rozkrojíme a odstraníme jádřince. Na masovém mlýnku je umeleme. Ke kaši přisypeme cukr, přilijeme ocet, promícháme a necháme cukr rozpustit.

2

Poté v kastrolu vaříme po částech, za stálého míchání, až do zhoustnutí. Ihned rozdělíme do skleniček, necháme vychladnout. Uzavřeme, uložíme na suchém a temném místě.

Poznámka

Podáváme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept