Jednoduchý recept

Jablečná povidla s ostružinami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 48651

Ingredience

750 g Cukr krystal
1 kg Jablka
1 kg Ostružiny

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 385 kcal
Kilojoule 1 612kJ
27% Sacharidy 98 g
1% Tuky 1 g
0% Sodík 3 mg
3% Bílkoviny 2 g

Jablečná povidla s ostružinami postup přípravy receptu:

1

Jablka omyjeme, oloupeme, odstraníme jádřince a nakrájíme na tenké plátky. Vsypeme do kastrolu, za stálého míchání povaříme do zhoustnutí. Ostružiny přebereme, prolisujeme, šťávu přilijeme k jablkové kaši. Přidáme cukr, promícháme a necháme rozpustit.

2

Vaříme po částech, ihned naléváme do sklenic. Po vychladnutí zavíčkujeme, uložíme na temném a suchém místě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept