Jednoduchý recept

Salám v trojobalu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 4866

Ingredience

2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
150 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Petržel - nať
20 dkg Rajčata
20 dkg Salám měkký
2 polévková lžíce Strouhanka
1 špetka Sůl
20 dkg Sýr Eidam cihla 30%
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 653 kcal
Kilojoule 2 734kJ
2% Sacharidy 6 g
78% Tuky 58 g
36% Sodík 725 mg
49% Bílkoviny 27 g

Salám v trojobalu postup přípravy receptu:

1

Měkký salám oloupeme a spolu se sýrem a rajčaty nakrájíme na plátky asi 7 mm silné. Rajčata z obou stran osolíme a opepříme. Vždy salám, sýr a rajče dáme k sobě a obalíme v mouce, vejcích a strouhance.

2

Smažíme po obou stranách dozlatova.

3

Rozdělíme na talíře a posypeme petrželkou.

Poznámka

Podáváme bramborovou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept