Jednoduchý recept

Smažený tuňák s červenou řepou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (26%)
ID receptu: 48666

Ingredience

2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
300 g Tuňák obecný
2 polévková lžíce Zakysaná smetana
1 kávová lžička Zázvor mletý
500 g Červená řepa sterilovaná

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 459 kcal
Kilojoule 1 921kJ
12% Sacharidy 43 g
21% Tuky 15 g
42% Sodík 841 mg
67% Bílkoviny 37 g

Smažený tuňák s červenou řepou postup přípravy receptu:

1

Tuňáka omyjeme pod studenou vodou, osušíme, z obou stran opepříme, osolíme a nakrájíme na nudličky, červenou řepu pokrájíme na kousky.

2

V pánvi rozehřejeme olej, kousky ryby na něm za stálého míchání osmažíme do křupava, poté je vyjmeme a uložíme v míse v teple (například v mírně vyhřáté troubě).

3

Do vypečeného tuku v pánvi nasypeme zázvor, přidáme červenou řepu, podle chuti opepříme, osolíme, mícháme a prohříváme přibližně 5 minut. Následně k řepě přidáme kousky tuňáka, vše důkladně promícháme.

4

Směs rozdělíme na servírovací talíře, přidáme lžičku zakysané smetany a podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept