Jednoduchý recept

Rychlý jablečník

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 48677

Ingredience

1 kg Cukr krystal
10 ks Hřebíček
5 kg Jablka

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 324 kcal
Kilojoule 1 357kJ
24% Sacharidy 85 g
1% Tuky 0 g
0% Sodík 4 mg
1% Bílkoviny 1 g

Rychlý jablečník postup přípravy receptu:

1

Zralá jablka omyjeme, odstraníme jádřince, neloupaná je nastrouháme. Přidáme cukr a tlučený hřebíček, promícháme, přemístíme do kameninové nádoby, necháme odležet do druhého dne.

2

Poté vaříme tak dlouho, až hmota zesklovatí. Jablečník rozdělíme do kameninových misek, převážeme pergamenem a uchováme na chladném místě.

Poznámka

Čas přípravy je bez doby na odležení - do druhého dne.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept