Jednoduchý recept

Vaření šneci

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (11%)
ID receptu: 48700

Ingredience

1 ks Cibule
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
50 g Petržel - nať
2 ks Rohlíky bílé
50 g Salát Polníček
1 špetka Sůl
1 stroužek Česnek
1 balení Šneci ve vlastní šťávě

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 177 kcal
Kilojoule 742kJ
5% Sacharidy 16 g
15% Tuky 11 g
3% Sodík 64 mg
5% Bílkoviny 3 g

Vaření šneci postup přípravy receptu:

1

Připravíme pánev, na které rozpustíme máslo. Cibuli oloupeme a nasekáme nadrobno. Česnek oloupeme a pokrájíme na plátky. Cibuli i česnek vložíme na rozpuštěné máslo a zarestujeme.

2

Přidáme naložené šneky. Pokud nemáme šneky naložené, připravíme hrnec s osolenou vodou a společně s kořenovou zeleninou (mrkev, petržel a celer) a česnekem a cibulí je uvaříme. Pak směs osolíme, opepříme a přisypeme jemně nasekanou petržel. Chvíli ohříváme.

3

Rohlíky rozkrájíme na kolečka a šneky naklademe na ně. Spíchneme párátkem a ozdobíme salátem polníčkem. Podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept