Jednoduchý recept

Candát se špenátovými těstovinami a zeleninou

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 48703
Kategorie: Maso

Ingredience

5 g Bazalka
600 g Candát obecný
100 g Cibule červená
100 g Cuketa
40 g Krevety tygří - loupané
100 g Lilek
80 g Máslo čerstvé
100 g Mrkev kořen
240 g Nudle špenátové
80 ml Olej olivový
3 g Pepř černý mletý
12 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 661 kcal
Kilojoule 2 768kJ
14% Sacharidy 51 g
54% Tuky 41 g
61% Sodík 1 g
47% Bílkoviny 26 g

Candát se špenátovými těstovinami a zeleninou postup přípravy receptu:

1

Krevety povaříme přibližně 5 minut, scedíme, necháme vychladnout, nakrájíme nadrobno, přisypeme bazalku, přidáme změklé máslo, promícháme, směs zabalíme jako podlouhlou šišku do alobalu a dáme do lednice ztuhnout. Mezitím uvaříme špenátové těstoviny do měkka, scedíme. Mrkev, lilek, cuketu a cibuli nakrájíme na kostičky, mrkev pár minut povaříme, scedíme, s ostatní zeleninou nasypeme do pánve s rozehřátou polovinou olivového oleje, osmahneme, přidáme uvařené těstoviny, osolíme, opepříme, několik minut restujeme. Filety z candáta v jiné pánvi osmažíme na druhé polovině oleje z obou stran do zlatova, osolíme a opepříme.

2

Těstoviny se zeleninou upravíme na talíře, navrch položíme filet ryby, na něj položíme kousek krevetového másla, aby se přímo na rybě rozpustil.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept