Jednoduchý recept

Ravioli s mušlí a s kerblíkovou pěnou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 48715
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

40 g Kaviár
50 g Kerblík
40 g Máslo čerstvé
150 g Mouka polohrubá
8 ks Mušle svatojakubské
20 g Olej olivový
20 g Olej olivový extra panenský
2 g Pepř černý mletý
50 g Šalotka
100 g Smetana 16% (pochoutková)
10 g Sůl
1 ks Vejce slepičí
100 ml Víno bílé
10 ml Voda pitná
50 g Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 493 kcal
Kilojoule 2 063kJ
13% Sacharidy 46 g
35% Tuky 26 g
73% Sodík 1 g
34% Bílkoviny 19 g

Ravioli s mušlí a s kerblíkovou pěnou postup přípravy receptu:

1

Do mísy nasypeme mouku, přidáme vejce, olej, trošku vody a vypracujeme hladké těsto. V pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme mušle, osolíme, opepříme a osmažíme. Každou mušli zabalíme do těsta a vytvoříme plněnou raviolku. Ravioli vrátíme do pánve s máslem a osmahneme ze všech stran.

2

Šalotku nakrájíme nadrobno, kerblík posekáme. V rendlíku na panenském oleji zpěníme šalotku, podlijeme vínem, vývarem, povaříme pár minut, přisypeme kerblík, přilijeme smetanu, osolíme, opepříme, provaříme, odstavíme z ohně, rozmixujeme, přidáme 10 gramů másla a vyšleháme.

3

Na talíře nalijeme kerblíkovou pěnu, doprostřed položíme ravioli s mušlí a zdobíme červeným kaviárem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept