Kabanos na smetaně - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 0 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Kabanos na smetaně
Celkový čas: | 0 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 0 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Foglarka |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (25%) |
ID receptu: | 4873 |
Ingredience
4 dkg | Cibule |
50 ml | Hovězí vývar základní |
40 dkg | Kabanos |
5 dkg | Máslo čerstvé |
15 dkg | Mouka pšeničná hladká T 650 |
1 špetka | Sůl |
8 dkg | Zakysaná smetana |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 6g |
---|---|
Cholesterol | 101,2mg |
Draslík | 202,1mg |
Vláknina | 11g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 3,9mg |
Vitamín E | 0,4mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 65,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Hovězí vývar základní, Sůl, Zakysaná smetana mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Kabanos, Máslo čerstvé, Mouka pšeničná hladká T 650 mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Kabanos na smetaně postup přípravy receptu:
1 | Kabanos oloupeme nakrájíme na nudličky, cibuli nadrobno, zpěníme na másle a přidáme kabanos, krátce osmahneme. |
2 | Přilijeme vývar a zalijeme smetanou rozšlehanou s moukou a solí. |
3 | Dobře povaříme. |
4 | Podáváme s houskovým knedlíkem nebo rýží. |