Jednoduchý recept

Zapečená slezina

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (22%)
ID receptu: 48754

Ingredience

8 plátek Chléb toastový
1 ks Cibule
20 ml Citronová šťáva
1 g Jalovec
3 g Pepř černý mletý
40 g Strouhanka
30 g Sádlo škvařené
6 g Sůl
200 g Telecí slezina
50 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 418 kcal
Kilojoule 1 748kJ
15% Sacharidy 53 g
16% Tuky 12 g
60% Sodík 1 g
37% Bílkoviny 21 g

Zapečená slezina postup přípravy receptu:

1

Na pánvi rozpálíme sádlo a osmahneme na něm nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme naškrábanou slezinu, sůl, pepř, jalovec, citronovu šťávu. Opékáme 5 minut za stálého míchání, nakonec zalijeme vínem a vmícháme strouhanku. Vzniklou směs bohatě namažeme na toastový chléb a dáme na plech zapéct do středně vyhřáté trouby asi na 10 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept