Jednoduchý recept

Salát z fazolí a rostbífu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (100%)
ID receptu: 48795
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 ks Cibule
3 polévková lžíce Dýňová semínka
400 g Fazolové lusky zelené
1 polévková lžíce Ocet vinný
2 polévková lžíce Olej dýňový
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Rostbíf
1 špetka Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 361 kcal
Kilojoule 1 511kJ
6% Sacharidy 20 g
29% Tuky 22 g
18% Sodík 353 mg
44% Bílkoviny 25 g

Salát z fazolí a rostbífu postup přípravy receptu:

1

Fazolky vyloupeme z lusků a omyjeme v sítu pod studenou vodou. V hrnci přivedeme k varu osolenou vodu a fazolky v ní pod pokličkou 10 minut vaříme.

2

Dýňová semínka nasekáme nahrubo. Cibuli oloupeme, nakrájíme najemno a v misce ji smícháme s octem a oběma druhy oleje, podle chuti přidáme pepř a sůl, přisypeme dýňová semínka a důkladně promícháme.

3

Uvařené fazolky slijeme, necháme je v sítu okapat, pak obalíme v zálivce a dáme vychladnout.

4

Rostbíf nakrájíme na nudličky, smícháme ho s vychladlými fazolkami, salát rozdělíme na talíře nebo do misek a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept