Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 48813
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

2 ks Bageta
2 ks Cibule
500 g Humr
1 polévková lžíce Kečup
2 polévková lžíce Majonéza
1 ks Okurky nakládané
1 ks Paprika červená
80 g Salát ledový
0,3 kávová lžička Sůl
0,3 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 576 kcal
Kilojoule 2 412kJ
22% Sacharidy 80 g
14% Tuky 11 g
117% Sodík 2 g
70% Bílkoviny 39 g

Bagetky s humrem postup přípravy receptu:

1

Z velkého chlazeného humra oddělíme ocas a klepeta a ponoříme je do vařící se vody. Zmírníme oheň, ocas ve vodě zahříváme 7 minut a klepeta 9 minut. Klepeta a ocas vyjmeme z vody, necháme vychladnout, maso vybereme a nakrájíme je na kousky. Nadrobno nakrájíme cibuli a kyselou okurku, papriku zbavíme stopky, jader a pokrájíme na kostičky. Ledový salát natrháme na malé kousky. Bagety rozřízneme podél na dvě části.

2

V misce smícháme majonézu s worcesterem a kečupem, zamícháme papriku, okurku a cibulku, podle chuti osolíme a směs nakonec dobře promícháme s humřím masem.

3

Spodní část bagetek pokryjeme salátovými listy, na ně navršíme humrový salát a přiklopíme. Každou bagetku rozpůlíme na dvě poloviny a servírujeme.

Poznámka

Nemáme-li humra, použijeme krevety nebo raka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept