Jednoduchý recept

Těstovinový salát s uzeným pstruhem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 48830
Kategorie: Teplé saláty

Ingredience

4 ks Fenykl sladký - hlíza
4 polévková lžíce Kopr čerstvý
70 g Majonéza
50 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
200 g Pstruh uzený
1 kávová lžička Sůl
250 g Těstoviny Farfalle
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 558 kcal
Kilojoule 2 334kJ
14% Sacharidy 52 g
37% Tuky 27 g
18% Sodík 354 mg
37% Bílkoviny 21 g

Těstovinový salát s uzeným pstruhem postup přípravy receptu:

1

Do hrnce vložíme očištěný, na kostičky nakrájený fenykl, nasekaný kopr, olej a 2 lžíce vody. Pod pokličkou na mírném ohni necháme fenykl změknout.

2

Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody, slijeme a necháme okapat. Uchováme teplé.

3

Měkký fenykl vyjmeme a po okapání vložíme do salátové mísy. Přisypeme uvařené těstoviny, rozdrobené plátky uzeného pstruha, vmícháme majonézu a vše zlehka promícháme.

4

Nakonec salát ozdobíme snítkou kopru a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept