Jednoduchý recept

Carpaccio s roketou a Parmezánem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 48832
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 stroužek Česnek
1,5 ks Citrony
4 plátek Hovězí kýta
50 ml Olej olivový extra panenský
1 špetka Pepř bílý
1 hrst Roketa
1 špetka Sůl
40 g Sýr Parmezán

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 161 kcal
Kilojoule 675kJ
1% Sacharidy 5 g
20% Tuky 15 g
11% Sodík 221 mg
8% Bílkoviny 4 g

Carpaccio s roketou a Parmezánem postup přípravy receptu:

1

V misce rozšleháme nasekaný česnek, olej, sůl, pepř a citronovou šťávu vymačkanou z 1 1/2 citronu. Zálivku necháme 10-15 minut odležet.

2

Omytou a osušenou roketu zbavenou stonků rozložíme na plochou salátovou mísu. Doprostřed urovnáme tenké plátky hovězí kýty a potřeme je připravenou zálivkou. Ozdobíme hoblinkami parmezánu a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept