Jednoduchý recept

Tatarák z hovězí svíčkové

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (12%)
ID receptu: 48840
Kategorie: Jednohubky, Kanapky, Tapas

Ingredience

3 stroužek Česnek
3 krajíc Chléb toastový
1 ks Cibule
2 polévková lžíce Hořčice
200 g Hovězí svíčková
1 ks Paprika červená
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 špetka Sůl
1 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

45% Kalorie 892 kcal
Kilojoule 3 733kJ
32% Sacharidy 114 g
13% Tuky 9 g
65% Sodík 1 g
122% Bílkoviny 69 g

Tatarák z hovězí svíčkové postup přípravy receptu:

1

Hovězí svíčkovou naškrábeme nebo nameleme. Osolíme. K masu potom přidáme 1 lžíci rajčatového protlaku, 2 lžíce hořčice, 1 lžičku worchesteru a promícháme. Nadrobno nasekáme oloupanou cibuli, rozetřeme česnek a obojí přimícháme do masa. Toasty opečeme v topinkovači a potíráme česnekem. Masovou směsí natíráme opečené topinky. Červenou papriku omyjeme a rozkrájíme na proužky, kterými zdobíme toasty s masovým tatarákem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept