Jednoduchý recept

Salát z hlávky podávaný se šlehačkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (11%)
ID receptu: 48847

Ingredience

1 ks Cibule
1 kávová lžička Cukr moučkový
2 kávová lžička Ocet vinný
1 ks Salát hlávkový
100 ml Smetana 16% (pochoutková)
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 66 kcal
Kilojoule 277kJ
2% Sacharidy 6 g
6% Tuky 4 g
3% Sodík 59 mg
3% Bílkoviny 2 g

Salát z hlávky podávaný se šlehačkou postup přípravy receptu:

1

Smetanu ke šlehání si ušleháme. Oloupanou cibuli si nakrájíme na malé kousky a promícháme s ušlehanou smetanou, přidáme 1 lžičku cukru a špetku soli. Nakonec ještě přidáme 1 lžičku octa pro okyselení. Hlávkový salát rozebereme na jednotlivé listy, opereme ve vodě. Promícháme šlehačkový dresink s listy salátu. Nakonec ještě přidáme 1 lžičku octa pro okyselení.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept

Tip z našeho eshopu VseNaVareni.cz