Jednoduchý recept

Kuře na černém pivu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 4885

Ingredience

15 dkg Anglická slanina
2 ks Cibule
1 polévková lžíce Kmín celý
1200 g Kuře
500 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
1 polévková lžíce Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

45% Kalorie 892 kcal
Kilojoule 3 732kJ
3% Sacharidy 11 g
84% Tuky 63 g
51% Sodík 1 g
110% Bílkoviny 62 g

Kuře na černém pivu postup přípravy receptu:

1

Omyjeme a osušíme kuře.

2

Dáme do pekáče, osolíme a okmínujeme.

3

Poklademe ho nakrájenou slaninou a nakrájenou cibulí na kolečka. Podlijeme půlkou černého piva, pečeme na 220 stupňů nejméně 1 hodinu a podléváme pivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept