Jednoduchý recept

Skořicový pudink se švestkami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 48919

Ingredience

850 g Rýžový pudink
1 kávová lžička Skořice mletá
400 g Švestky

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 274 kcal
Kilojoule 1 146kJ
13% Sacharidy 46 g
9% Tuky 7 g
5% Sodík 90 mg
13% Bílkoviny 8 g

Skořicový pudink se švestkami postup přípravy receptu:

1

Dle návodu na obalu si ohřejeme rýžový pudink. Mezitím si ve vedlejším hrnci ohřejeme čerstvé vypeckované švestky se skořicí. Pudink smícháme se švestkami, pořádně zamícháme a rozdělíme do misek.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept