Recept

Hovězí tatarák s kapary a šalotkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 4892
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

4 ks Citrony
400 g Hovězí maso mleté
40 g Kapary sterilované
80 ml Olej olivový
4 polévková lžíce Petržel - nať
80 g Šalotka
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 352 kcal
Kilojoule 1 472kJ
4% Sacharidy 15 g
34% Tuky 25 g
21% Sodík 427 mg
42% Bílkoviny 24 g

Hovězí tatarák s kapary a šalotkou postup přípravy receptu:

1

Čerstvé mleté hovězí maso promícháme s olejem, špetkou soli, zakryjeme a odložíme do lednice. Petrželku a šalotku nakrájíme najemno. Citrony oloupeme a kůru nakrájíme na velmi tenké proužky. Kapary zbavíme soli.

2

Maso vyjmeme z lednice a pomocí dvou lžic vytvarujeme cca 12 oválných noků.

3

Rozdělíme na talíře, ozdobíme proužky citronové kůry a podáváme doplněné čtyřmi samostatnými mističkami se šalotkou, kapary, petrželkou a citornovou kůrou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept