Jednoduchý recept

Indický rýžový pudink

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 48922

Ingredience

50 g Kardamom
50 g Meruňky
50 g Pistácie
800 g Rýžový pudink

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 329 kcal
Kilojoule 1 377kJ
13% Sacharidy 46 g
17% Tuky 13 g
4% Sodík 87 mg
19% Bílkoviny 10 g

Indický rýžový pudink postup přípravy receptu:

1

Připravíme rýžový pudink podle návodu na obalu. V míse nebo hmoždíři rozdrtíme kardamom na co nejjemnější prášek. Přidáme nasekané pistácie a pokrájené sušené meruňky. Obsah mísy smícháme s pudinkem, pořádně promícháme a necháme vychladit.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept