Indický rýžový pudink - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Indický rýžový pudink
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 5 minut |
Autor: | sedecky |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (14%) |
ID receptu: | 48922 |
Kategorie: | Pudinky |
Ingredience
Nutriční hodnoty jedné porce
17% Kalorie 329 kcal
Kilojoule 1 377kJ
13% Sacharidy 46 g
17% Tuky 13 g
4% Sodík 87 mg
19% Bílkoviny 10 g
Uhlovodany | 46g |
---|---|
Cholesterol | 24,2mg |
Draslík | 300,4mg |
Vláknina | 11g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,3mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 4,6mg |
Vitamín E | 0,4mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Kardamom, Meruňky, Pistácie mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Rýžový pudink mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Indický rýžový pudink postup přípravy receptu:
1 | Připravíme rýžový pudink podle návodu na obalu. V míse nebo hmoždíři rozdrtíme kardamom na co nejjemnější prášek. Přidáme nasekané pistácie a pokrájené sušené meruňky. Obsah mísy smícháme s pudinkem, pořádně promícháme a necháme vychladit. |