Jednoduchý recept

Grilovaná parma s bylinkami

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (26%)
ID receptu: 48933

Ingredience

2 kávová lžička Citronová šťáva
2 polévková lžíce Olej olivový
400 g Parma
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Rozmarýn čerstvý
1 špetka Sůl
1 hrst Tymián čerstvý
1 hrst Šalvěj čerstvá

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 296 kcal
Kilojoule 1 239kJ
1% Sacharidy 5 g
15% Tuky 11 g
6% Sodík 118 mg
73% Bílkoviny 41 g

Grilovaná parma s bylinkami postup přípravy receptu:

1

Rozmarýn, tymián a šalvěj opláchneme studenou vodou a necháme okapat. Menší část bylinek nasekáme najemno.

2

V misce smícháme lžíci olivové oleje s citronovou šťávou.

3

Ryby omyjeme, osušíme, důkladně ze všech stran potřeme citronovým olejem, opepříme a osolíme, dovnitř vložíme snítky bylinek.

4

Na grilovací rošt položíme alobal, potřeme jej olivovým olejem a naskládáme na něj ryby. Rošt s rybami dáme pod rozpálený gril do vzdálenosti alespoň 15 centimetrů. Ryby grilujeme z každé strany přibližně 5 minut.

5

Grilované ryby na servírovacích talířích posypeme nasekanými bylinkami a podáváme.

Poznámka

Vhodnou přílohou je bageta a zeleninový salát.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept