Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 4894
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

330 g Brambory
3 ks Celer řapíkatý
1 ks Cibule
600 g Lilek
4 polévková lžíce Olej olivový
3 polévková lžíce Olivy nakládané
2 ks Paprika červená
2 polévková lžíce Petržel - nať
2 ks Rajčata
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 93 kcal
Kilojoule 389kJ
4% Sacharidy 13 g
7% Tuky 5 g
6% Sodík 110 mg
4% Bílkoviny 2 g

Ciambotta postup přípravy receptu:

1

Oloupané brambory a lilky nakrájíme na kostičky. Papriky omyjeme, odstraníme semínka a nakrájíme na větší čtverečky. Celer nakrájíme nadrobno, cibuli nasekáme. Olivy necháme okapat a nahrubo nakrájíme. Rajčata nařízneme, spaříme vroucí vodou, oloupeme, odstraníme semínka a nakrájíme na kousky.

2

V kastrolu na rozehřátém másle necháme zpěnit cibuli s olivami. Přidáme lilky, promícháme a poté přidáme ostatní zeleninu. Ochutíme solí, 100ml vody a pod pokličkou dusíme cca 35min. Občas promícháme.

3

Hotovou ciambottu polijeme olivovým olejem, ozdobíme nasekanou petrželku a několika celými olivami. Podáváme horkou nebo studenou,jako salát nebo lze použít i jako příloha.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept