Těsto sýrové na obalování - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Těsto sýrové na obalování
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Kolmanova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (32%) |
ID receptu: | 48949 |
Kategorie: | Ostatní |
Ingredience
250 ml | Mléko polotučné |
180 g | Mouka pšeničná hladká T 650 |
8 g | Olej slunečnicový |
4 g | Sůl |
40 g | Sýr Čedar |
2 ks | Vejce slepičí |
50 ml | Víno bílé |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 271,7mg |
---|---|
Cholesterol | 55,8mg |
Draslík | 23,1mg |
Vláknina | 1g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,4mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,7mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Olej slunečnicový, Sůl, Sýr Čedar, Vejce slepičí, Víno bílé mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Mléko polotučné, Mouka pšeničná hladká T 650 mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Těsto sýrové na obalování postup přípravy receptu:
1 | Do misky nalijeme mléko, víno, přisypeme mouku, strouhaný sýr, osolíme, přidáme vejce, olej a vypracujeme hladké těsto. Těsto používáme na obalování masa, ryb i zeleniny při smažení. |
Poznámka
Při obalování vepřového masa můžeme nahradit víno pivem.