Jednoduchý recept

Melounová želatina s rumem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 4895

Ingredience

2 g Agar
1 ks Citrony
100 g Cukr krupice
200 g Meloun vodní
50 ml Rum bílý

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 144 kcal
Kilojoule 602kJ
9% Sacharidy 31 g
0% Tuky 0 g
0% Sodík 2 mg
1% Bílkoviny 1 g

Melounová želatina s rumem postup přípravy receptu:

1

Z citronu okrájíme kůru a z půlky vylisujeme šťávu.

2

Smícháme 400ml vody s rumem, cukrem, agar agar, citronovou kůrou a šťávou. Směs asi 5min provaříme a poté odstraníme citronovou kůru.

3

Melounovou dužinu nakrájíme na malé kostičky a rozdělíme do malých misek. Zalijeme připraveným sirupem a necháme vychladnout. Až do podávání uchováváme v lednici.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept