Jednoduchý recept

Rajčata zapečená s parmezánem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 48961

Ingredience

20 g Máslo čerstvé
3 g Pepř černý mletý
800 g Rajčata
120 g Sýr Parmezán
120 g Veka

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 279 kcal
Kilojoule 1 167kJ
8% Sacharidy 27 g
17% Tuky 13 g
25% Sodík 491 mg
27% Bílkoviny 15 g

Rajčata zapečená s parmezánem postup přípravy receptu:

1

Rajčata spaříme horkou vodou, oloupeme, parmezán nastrouháme najemno a smícháme s pepřem. Rajčata vcelku obalíme v parmezánu, pekáček vymažeme máslem, rajčata do něj vyskládáme a krátce v troubě zapečeme. Podle velikosti rajčat zapékáme 7 až 10 minut.

2

Pekáček vyndáme, rajčatové koule opatrně vyjmeme z pekáčku, upravíme na talíře a podáváme s plátky bílé veky. Jestliže nám zbyl nějaký parmezán, posypeme ještě rajčata na talířích.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept