Jednoduchý recept

Rybí filé zapečené se sýrem a sherry

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 49003

Ingredience

600 g Filé rybí
2 g Kmín drcený
200 ml Mléko polotučné
60 g Máslo čerstvé
20 g Pažitka
2 g Pepř černý mletý
50 ml Sherry brandy
80 g Sýr Čedar
10 g Sůl
2 ks Vaječný žloutek slepičí
200 g Veka

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 491 kcal
Kilojoule 2 055kJ
10% Sacharidy 38 g
21% Tuky 15 g
55% Sodík 1 g
136% Bílkoviny 77 g

Rybí filé zapečené se sýrem a sherry postup přípravy receptu:

1

Rybí filé naporcujeme, osolíme, okmínujeme, pažitku posekáme najemno, sýr nastrouháme. V pánvi roztavíme kousek másla a porce filé na něm zprudka osmažíme. Filé vyskládáme do pekáčku, v mléce rozmícháme žloutky, strouhaný sýr, pažitku, trochu cherry a porce file v pekáčku zalijeme. Ještě trochu dochutíme solí, pepřem, kmínem a dáme do trouby zapéct. Zapékáme přibližně čtvrt hodiny.

2

Porce filé upravíme na talíře a podáváme s plátky bílé veky, které můžeme nasucho opéct v topinkovači.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept