Jednoduchý recept

Bifteky s feferonkami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 49010

Ingredience

2 ks Feferony
720 g Hovězí svíčková
4 polévková lžíce Kečup
20 g Máslo čerstvé
1 ks Okurky nakládané
4 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 ks Paprika zelená
1 špetka Pepř cayenský
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
2 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
250 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 346 kcal
Kilojoule 1 449kJ
2% Sacharidy 8 g
11% Tuky 8 g
82% Sodík 2 g
77% Bílkoviny 43 g

Bifteky s feferonkami postup přípravy receptu:

1

Očištěnou papriku a feferonky zbavené semínek nakrájíme nadrobno, okurku nakrájíme na kostičky.

2

V pánvi na rozehřátém másle připravenou zeleninu podusíme 3 minuty. Vmícháme kečup, vývar, okořeníme mletou paprikou, cayenským pepřem, osolíme a opepříme. Mírně povaříme 10 minut.

3

Omyté maso nakrájíme na bifteky a zlehka naklepeme. V pánvi na rozehřátém oleji maso opékáme z každé strany 3 minuty. Vyjmeme, osolíme, opepříme a upravíme na nahřátou mísu. Podlijeme omáčkou a podáváme ozdobené snítkou petrželky a dílky omytých rajčat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept