Jednoduchý recept

Brambory zapečené s brynzou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 49012

Ingredience

800 g Brambory vařené ve slupce
2 g Kmín drcený
100 g Máslo čerstvé
500 g Sýr Brynza
10 g Sůl
200 g Zelenina nakládaná

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 731 kcal
Kilojoule 3 060kJ
11% Sacharidy 40 g
68% Tuky 51 g
79% Sodík 2 g
54% Bílkoviny 31 g

Brambory zapečené s brynzou postup přípravy receptu:

1

Brambory vařené ve slupce oloupeme, nakrájíme na plátky, pekáček vymažeme kouskem másla, na dno vyskládáme polovinu brambor, osolíme, okmínujeme, posypeme rozdrobenou brynzou, zakryjeme zbytkem plátků brambor, opět osolíme, okmínujeme, navrch položíme několik hoblinek másla a dáme do vyhřáté trouby zapéct. Zapékáme asi 20 minut.

2

Hotové brambory s brynzou naporcujeme, upravíme na talíře, a doplníme scezenou nakládanou zeleninou nebo čalamádou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept