Jednoduchý recept

Opékané toasty zdobené krůtími játry

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (90%)
ID receptu: 49026
Kategorie: Jednohubky, Kanapky, Tapas

Ingredience

3 stroužek Česnek
4 plátek Chléb toastový
3 ks Cibule
400 g Játra krůtí
1 špetka Majoránka
1 polévková lžíce Olej slunečnicový
3 polévková lžíce Omáčka tatarská
1 špetka Pepř černý mletý
50 g Petržel - nať
4 ks Rajčata Cherry
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 441 kcal
Kilojoule 1 846kJ
10% Sacharidy 35 g
30% Tuky 23 g
21% Sodík 425 mg
44% Bílkoviny 25 g

Opékané toasty zdobené krůtími játry postup přípravy receptu:

1

Cibuli nasekáme na jemno, vložíme ji na pánev s rozpáleným olejem. Krůtí játra nasekáme na drobné kousky a vložíme do pánve k cibuli. Orestujeme je. Česnek utřeme nebo prolisujeme, rozemneme v rukou majoránku. Obojí přidáme k orestovaným játrům a promícháme. Osolíme a opepříme, přidáme ještě tři lžíce tatarské omáčky. Promícháme. V toastovači opečeme toastový chléb a pak ho poklademe játrovou směsí. Nakonec zdobíme na půlky rozkrájenými cherry rajčaty a tatarskou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept