Jednoduchý recept

Sýrová omeleta s fazolemi a feferonkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 49069
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

60 g Fazole červené sterilované
15 g Feferony sterilované
10 g Máslo čerstvé
7 g Pažitka
1 g Pepř černý mletý
3 g Sůl
30 g Sýr Ementál (Primátor)
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 352 kcal
Kilojoule 1 475kJ
4% Sacharidy 13 g
29% Tuky 22 g
83% Sodík 2 g
47% Bílkoviny 27 g

Sýrová omeleta s fazolemi a feferonkou postup přípravy receptu:

1

Do misky rozklepneme vejce, osolíme, opepříme, ementál nastrouháme na jemno, polovinu přidáme k vejcím a promícháme. Malou feferonku rozkrojíme, vyškrábneme semínka a zbytek posekáme na jemno.

2

Do pánve nalijeme fazole i s nálevem, přimícháme posekanou pažitku, feferonku, zbytek sýru a dusíme, až se šťáva částečně odpaří a pokrm úplně zhoustne. Na kousku másla usmažíme sýrovou omeletu, upravíme na talíř, na polovinu omelety navrstvíme fazolovou směs, druhou polovinu omelety překlopíme na fazole a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept