Jednoduchý recept

Terina z uzeného lososa

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 49077
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 ks Limetka
500 g Losos uzený
20 g Máslo čerstvé
Na náplň
50 g Kopr čerstvý
20 g Křen
30 ml Limetková šťáva
200 g Losos uzený
200 g Okurka salátová
4 g Pepř černý mletý
4 g Sůl
400 g Sýr smetanový tavený 45%
250 g Tvaroh jemný

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 311 kcal
Kilojoule 1 300kJ
1% Sacharidy 5 g
21% Tuky 16 g
14% Sodík 275 mg
65% Bílkoviny 36 g

Terina z uzeného lososa postup přípravy receptu:

1

Formu na biskupský chlebíček vymažeme rozpuštěným máslem a vyložíme plátky lososa(300 g) tak, aby se trochu překrývaly. V míse smícháme nadrobno nakrájeného lososa, tvaroh, smetanový sýr a nastrouhaný křen. Přidáme šťávu z limetky, sůl a pepř a nasekaný kopr. Promícháme a polovinu náplně rozložíme na lososa. Pokryjeme tenkými plátky okurky a na ně dáme zbytek náplně, poslední vrstva budou zbylé plátky lososa. Zakryjeme fólií a necháme 3 hodiny chladit v lednici. Podáváme se skrojky limetky.

Poznámka

Terina se musí 3 hodiny chladit v lednici.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept