Jednoduchý recept

Pikantní sladká treska

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (100%)
ID receptu: 49089
Kategorie: Maso

Ingredience

3 plátek Ananas
2 stroužek Česnek
6 ks Cibulka jarní
1 polévková lžíce Cukr krupice
2 polévková lžíce Olej olivový
4 polévková lžíce Omáčka sójová
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
800 g Treska aljašská
1,5 dl Vývar zeleninový
2 kávová lžička Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 257 kcal
Kilojoule 1 075kJ
3% Sacharidy 12 g
8% Tuky 6 g
26% Sodík 517 mg
68% Bílkoviny 38 g

Pikantní sladká treska postup přípravy receptu:

1

Česnek oloupeme a nasekáme najemno. V misce smícháme sójovou omáčku se zázvorem, česnekem a pepřem.

2

Tresku omyjeme, osušíme, nakrájíme na kousky a obalíme ji v ochucené sojové omáčce.

3

Jarní cibulky omyjeme, bílé části nakrájíme najemno, zelenou nať na kolečka. Ananas nakrájíme na malé kousky.

4

Ve větší pánvi rozehřejeme olej a necháme na něm zesklovatět bílé části nakrájených cibulek. Pak do pánve vmícháme cukr, přilijeme vývar a krátce povaříme.

5

Větší část zelené natě cibulek přidáme s kousky ananasu, rybou a zbylou marinádou do pánve, vše promícháme a necháme 10 minut vařit na středním ohni. Směs dochutíme pepřem a solí, rozdělíme na servírovací talíře, posypeme zelenou natí cibulek a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept