Recept

Polévka ze Středomoří

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (89%)
ID receptu: 49103

Ingredience

3 ks Brambory
1 ks Celer řapíkatý
4 krajíc Chléb toastový
4 ks Cibulka jarní
4 ks Garnát obecný
20 g Kopr čerstvý
300 g Losos - filety
1 ks Mrkev kořen
3 polévková lžíce Olej olivový
1 ks Petržel kořen
800 g Pražma
4 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
1200 ml Vývar rybí
1 ks Červená řepa
5 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 457 kcal
Kilojoule 1 914kJ
12% Sacharidy 44 g
12% Tuky 9 g
62% Sodík 1 g
88% Bílkoviny 49 g

Polévka ze Středomoří postup přípravy receptu:

1

Zeleninu, tedy mrkev, petržel, červenou řepu, brambory včetně slupky a řapíkatý celer si omyjeme a pokrájíme na kousky. V kastrolu si rozpálíme olivový olej a zeleninu na něm orestujeme. Stroužky česneku prolisujeme a jarní cibulku posekáme na kolečka. Obojí přidáme do pánve. Přelijeme rybím vývarem a počkáme, dokud směs nezačne vřít. Vaříme až do chvíle, kdy zelenina změkne.

2

Z ryb odstraníme kůži a rozkrájíme je na menší kousky. Vložíme je do polévky. Povaříme. Rajčata pokrájíme na čtvrtiny a přidáme je také do polévky. Nakonec přidáme ještě předvařené garnáty, které stačí jenom prohřát.

3

Kopr nasekáme nadrobno a polévku jím zasypeme. Osolíme a podáváme s chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept