Jednoduchý recept

Ementál s majonézou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 49105
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

15 ml Citronová šťáva
150 g Majonéza
3 g Pepř černý mletý
40 g Šunka dušená
240 g Sýr Ementál (Primátor)
120 g Veka chlebíčková krájená

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 592 kcal
Kilojoule 2 476kJ
5% Sacharidy 17 g
65% Tuky 49 g
9% Sodík 183 mg
38% Bílkoviny 21 g

Ementál s majonézou postup přípravy receptu:

1

Ementál nastrouháme nahrubo, nasypeme do mísy, opepříme, promícháme s majonézou, zakápneme citronovou šťávou a důkladně promícháme. Šunku nakrájíme na nudličky a ozdobíme povrch sýru.

2

Před podáváním důkladně vychladíme a podáváme s plátky bílé veky nasucho opečenými v topinkovači.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept