Jednoduchý recept

Pomazánka z brynzy se smetanou a ředkvičkami

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (11%)
ID receptu: 49118

Ingredience

1 ks Cibulka jarní
1 špetka Cukr krupice
1 špetka Paprika mletá pálivá
1 špetka Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
100 ml Smetana 16% (pochoutková)
250 g Sýr Brynza
1 špetka Sůl
100 g Ředkvička
4 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 389 kcal
Kilojoule 1 626kJ
9% Sacharidy 34 g
27% Tuky 20 g
3% Sodík 69 mg
30% Bílkoviny 17 g

Pomazánka z brynzy se smetanou a ředkvičkami postup přípravy receptu:

1

V misce promísíme brynzu se smetanou. Přidáme špetku soli a pepře a špetku cukru, promícháme. Přisypeme špetku sladké i pálivé papriky a opět promícháme. Omyté ředkvičky pokrájíme na plátky. Pomazánku servírujeme s pokrájenými ředkvičkami, nadrobno nasekanou jarní cibulkou a s pečivem.

Poznámka

Brynza je nejkvalitnější na jaře a na začátku léta.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept