Jednoduchý recept

Vepřové kotlety obalované v parmezánu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (90%)
ID receptu: 49123
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
400 ml Majonéza
4 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
100 g Sýr Parmezán
4 ks Vepřové kotlety

Nutriční hodnoty jedné porce

49% Kalorie 968 kcal
Kilojoule 4 050kJ
1% Sacharidy 3 g
125% Tuky 94 g
50% Sodík 1 g
53% Bílkoviny 30 g

Vepřové kotlety obalované v parmezánu postup přípravy receptu:

1

Připravíme si větší misku, do které vložíme majonézu. Nahrubo nasekáme oloupanou cibuli, kterou přidáme k majonéze. Sýr parmezán nastrouháme na jemném struhadle a přidáme do majonézy. Osolíme, opepříme a promícháme.

2

Kotlety naklepeme a vložíme do připravené majonézové směsi. Opět promícháme a necháme 30 minut odležet při pokojové teplotě. Pak si na pánvi rozpálíme rostlinný olej a kotlety na něm prudce usmažíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept