Jednoduchý recept

Roketový salát s parmezánovými hoblinami

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 49156
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 296 kcal
Kilojoule 1 237kJ
2% Sacharidy 7 g
34% Tuky 26 g
24% Sodík 482 mg
23% Bílkoviny 13 g

Roketový salát s parmezánovými hoblinami postup přípravy receptu:

1

Listy rokety omyjeme, osušíme a natrháme na hrubší kusy. Fenykl omyjeme a pokrájíme na proužky, přimícháme k roketě. Piniové oříšky nasucho opražíme na rozpálené pánvi.

2

Smícháme olej, ocet, sůl a pepř do zálivky. Sýr nastrouháme na jemnější hobliny.

3

Roketu smíchanou s fenyklem posypeme opraženými oříšky, pokapeme nachystanou zálivkou a na závěr posypeme hoblinkami parmezánu. Ihned servírujeme.

Poznámka

Vhodnou přílohou je čerstvé pečivo.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept